Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BH Fitness i.Carbon Bike Dual szobakerékpár

BH Fitness
349.000 Ft
329.000 Ft (259.055 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 6%

A BH Fitness Carbon Bike Dual nagy teljesítményű intenzív otthoni használatra (7-20 óra hetente) tervezett szobakerékpár.

POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
349.000 Ft
329.000 Ft (259.055 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 6%

Leírás és Paraméterek

 

BH Fitness i.Carbon Bike Dual szobakerékpár

 

BH Fitness i.Carbon Bike Dual egy igazi, erőteljes megjelenésű, legújabb fitnesz technológiával ellátott szobakerékpár rendszeres otthoni használathoz. A robusztus kialakítása kiváló stabilitást és intenzívebb edzés biztosít.

BH Fitness i.Carbon Bike Dual a legjobb választás a kezdők és otthoni fitness rajongók számára, hogy fejlesszék erőnlétüket és tudásukat. Új nagy LCD motivációs monitor és a 12 előre beállított program, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy  nyomon követhessék saját edzés állapotukat. ÚJ gél kialakítású ülése kényelmes használatot biztosít az edzés teljes ideje alatt.

 

Egészség és szórakozás

Vegyen részt a Tour De France körversenyen, nézzen szét a híres 66-os úton, vagy a Róma utcáin, látogasson el a Barcelona, ​​Tokió vagy Sidney városaiba.

Üdvözöljük a BH Fitness i.Concept világában ahol az egészség és a szórakozás eggyé válik. Az i.Concept a BH FITNESS által kifejlesztett új koncepció: 100%-ban interaktív, 100%-ban motiváló, és 100%-ban egészséges.

Bh Fitness i.Concept technológia

ÚJ! Dual i.Concept  szórakoztató alkalmazásokkal és motiváló edzésekkel teszi könnyebbé fitnesz tréningünket.  Élvezze és fedezze fel a számos rendelkezésre álló egyéni és közösségi edzés alkalmazást okostelefon vagy tableten keresztül (Bluetooth modul USB csatlakozóval). Legújabb kompatibilis applikációk: BH by Kinomap, Run on Earth, Webathletics, FitConsole és Tread Monitor. Edzés közben a megfelelően beállított edzésprogram melett élvezheti az összes Apple vagy Android alkalmazást: chatelhet, szörfözhet az interneten, ellenőrizheti az e-mail-ket, olvashat e-könyveket, online boltban vásárolhat, letölthet új alkalmazásokat, videót, televíziót vagy mozi műsorokat nézhet, stb.

Üdvözöljük a BH Fitness i.Concept világában ahol az egészség és a szórakozás eggyé válik. 
Az i.Concept a BH FITNESS által kifejlesztett VILÁGÚJDONSÁGNAK számító új koncepció: 100%-ban interaktív, 100%-ban motiváló, és 100%-ban egészséges. 

Kényelem és teljesítmény

BH Fitness i.Carbon Bike Dual nagy teljesítményű intenzív otthoni használatra (7-20 óra hetente) tervezett szobakerékpárjában megtalálhatóak a fitness technológia legújabb vívmányai, mint például: 

Bh Fitness Spada Dual szobakerékpár hajtásPoly-V szíjhajtás
Erős és barázdás Poly-V szíjhajtásnak köszönhetően a Carbon Bike Dual nem igényel karbantartást, a pedálozás sima és csendes működést biztosít otthonában.



Bh Fitness Spada Dual szobakerékpár mágneses fékrendszerElektromágneses fékrendszer
A BH Villamosenergia-Controller szakmai csoport által kifejlesztett ellenállás pontos, mágneses fékrendszer gyorsan és halkan biztosítja az edzéshez megfelelő hajtási ellenállást. A összes különböző edzési igény kielégítéshez a 24 ellenállási szintű szabályozás és a 14 kg-os közép kiegyensúlyozott lendkerék áll rendelkezésre.


BH Fitness Carbon Bike szobakerékpár 3 részes pedálozási rendszerHárom részes hajtókar szett
BH Fitnesz által tervezett 3 részes hajtókar rendszere ötvözi a kültéri kerékpáros mechanizmust a nagy teherbírású csapágyazott rendszerrel, mely lehetővé teszi a még simább és egyenletesebb kerékpáros mozgást.




BH Fitness Carbon Bike szobakerékpár pedálÚj szélesebb pedál kialakítás
A i.Carbon Bike Dual kibővített állítható rögzítő szíjas pedállal van felszerelve. Ez lehetővé teszi, minden felhasználó számára, hogy biztonságosan rögzítse a lábukat és elfoglalják a megfelelő kerékpáros pozíciót.


BH Fitness Carbon Bike szobakerékpár ülésKényelmes XXL ülés
Az új forma és anatómikus kialakítás. Lágyabb habszivacsból készítve, XXL felülettel, a komfortosabb és fájdalommentesebb edzés érdekében. Egy ilyen ülés tökéletes kezdők, haladók és bárki más számára aki  belefáradt a fájdalom okozó hagyományos kerékpár ülések használatába.


BH Fitness Carbon Bike szobakerékpár ülés állításKönnyű pozíció beállítás
Az ülés egyaránt könnyedén állítható vízszintesen és függőlegesen.  Lehetővé teszi a pontos illeszkedést és kényelmes edzést minden felhasználó számára.




BH Fitness Carbon Bike szobakerékpár monitorM6 interaktív monitor
A BH Fitness M6 interaktív monitor segítségével az előre beállított edzések közül kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbb edzés programot vagy saját maga szerkeszthet ilyet. Választhat levezető programot vagy pulzus kontrollált edzést is. 

 

BH Fitness i.Carbon Bike Dual szobakerékpár jellemzői

  • Intenzív otthoni használatra tervezve
    Nagy teljesítményű nehéz otthoni használatra (heti 7-20 óra)
  • Mágneses fékrendszer
    Karbantartást nem igénylő. Csendes, sima szíjhajtásos kialakítás. Egyenletes pedálozási rendszer.
  • Exclusive Box Frame
    Masszív megerősített vázszerkezet. Forgórészeknél nagy teherbírású csapágyak, csúszásmentes pedálok. Nagy terhelhetőség. 
  • Dual LCD monitor 
    12 előre beállított programmal  24 intenzitási szin. Segítik célkitűzéseink megvalósítását. Az CarbonBike Dual különböző program variációi változatos edzés élményt adnak otthoni tréningekhez. 
  • HRC pulzus kontroll edzés (4db)
    Szívritmus szabályozás pulzus által vezérelt programmal. Ideális az optimális szív- és érrendszer kialakításához és erősítéséhez. Automatikusan szabályozza az intenzitási szintet edzés közben.
  • Pulzusszám ellenőrzés a smarphone vagy tablet segítségével
    Bluetooth pulzusmérő
    (nem tartozék) segítségével. Okostelefonon vagy tableten keresztül ellenőrizze a pulzusszámot.
    * A pulzusszám nem jelenik meg a monitoron képén
    ** Csak Bluetooth 4.0. támogatott okostelefonok és tablet keresztül ellenőrizhető
  • Egyéni profilok ( uPrg ) - 5 db
    Szabadon szerkeszthető program lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kialakítsa saját edzés profilját.
  • Random program (RP)
    Kényelmes , a gép által kiválasztott véletlenszerű programok minden egyes alkalommal.
  • Recovery teszt (RT)
    Fizikai forma ellenőrzése egyszerűen és könnyedén.
  • XXL anatómiai nyereg
    A komfort érzet javítása érdekében.
  • Vízszintes és függőleges állítható ülés
    A kényelmes és egészséges mozgás érdekében. Mindenki megtalálhatja magának a helyes ülés pozíciót.
  • Palack tartó
    Nagyon hasznos a hosszú edzések során.
  • Elhelyezése és mozgatása kerekeken
    Elhelyezése és mozgatása kerekeken, könnyű mozgatás az otthonunkban.

 

Garancia: Otthoni használat esetén 3 év