Jumbo Professional

Gyártó: Scitec Nutrition
Súly: 0 kg
Cikkszám: #W3275

Nettó ár:

5819 Ft

Bruttó ár:

7 390 Ft

Akciós bruttó ár:

0 Ft

 

 

Kiszerelés:

Termékismertető:

Jumbo Professional - A legújabb generációs izom- és erőnövelőnk átlagos/atlétikus anyagcseréjűeknek számtalan extrával

55 G MINŐSÉGI FEHÉRJE EGY 162 GRAMMOS ADAGBAN!
JAVÍTOTT ÉS MEGERŐSÍTETT „JUMBO” EXTRA HATÓANYAG MÁTRIX (12,244 MG)!
„6-CARB” SZÉNHIDRÁT-KEVERÉK, KÜLÖNFÉLE SZÉNHIDRÁTOKKAL, KÖZTÜK ZABLISZTTEL, PALATINOSE-ZAL ÉS WAXY MAIZE-ZEL!
6 FAJTA KREATIN!
KIFEJEZETTEN AZ ATLETIKUSABB TESTTÍPUSSAL RENDELKEZŐK SZÁMÁRA!

A JUMBO azt jelenti NAGY! A JUMBO azt jelenti ERŐS! Az eredeti JUMBO azoknak lett kifejlesztve, akik nagyon gyors anyagcserével rendelkeznek (a vékony „hardgainer”-eknek), vagy olyanoknak, akiknek az aktivitási szintjüknek köszönhetően, extrém az energia-igényük. A tápanyag arányok ezeket a célokat tükrözték. A JUMBO népszerűsége – amely a minőségéből és az eredményekből fakad – kikövetelte, hogy kifejlesszünk egy speciális formulát a normálisabb, atletikusabb anyagcserékhez, valamint a tipikus testépítő edzés igényeihez is. Ennek köszönhetően a JUMBO család második tagja, a JUMBO PROFESSIONAL is megszületett! A JUMBO PROFESSIONAL-ben magasabb fehérje arányt alkalmaztunk. Miközben adagonként 55 gramm fehérjét biztosítunk (többet, mint a JUMBO-ban), az adag mérete kisebb: 162 gramm. Ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy a formula szénhidrát- és kalóriatartalma alacsonyabb, hiszen azok számára, akiknek a termék készült, nem is szükséges ennél nagyobb mennyiségben történő bevitelük.

A JUMBO PORFESSIONAL összeállításakor tejsavó-fehérjét használtunk. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz. Ennél fogva a JUMBO PROFESSIONAL-ban található fehérje hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához.* A tejből származó tejsavó-fehérje ún. teljes fehérje, mivel ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az étrendben szereplő fehérje tápanyag-hasznosulási hatékonyságát a legtöbb esetben úgy határozzák meg, hogy megbecsülik, mennyi nitrogén szívódik fel és marad meg a testben az adott fehérjéből, tehát mennyire képes a napi nitrogén-veszteséget pótolni.

A Nettó Fehérje Hasznosulás (NPU- Net Protein Utilisation) azt mutatja, hogy az elfogyasztott nitrogén-mennyiség hány százaléka marad meg a testben, a Biológiai Érték (Biological Value – BV) pedig a felszívódott nitrogén-mennyiséghez viszonyítja a megtartott nitrogént. A Biológiai Érték az NPU-tól és az emészthetőségtől függ. A tejsavófehérjének jó emészthetősége és aminosav-összetétele van, ennél fogva a Biológiai Értéke kiváló, olyan étkezési fehérjeforrásokhoz hasonlítva, mint a hús, hal, tojás vagy szója.

A JUMBO PROFESSIONAL tartalmazza a mi „6-CARB” szénhidrát-keverékünket, amelyben van zabliszt, Palatinose és Waxy maize is. A Waxy maize egy magas molekulasúlyú szénhidrát, aminek a különlegessége abban rejlik, hogy speciális eljárásoknak köszönhetően, a sok termékben megtalálható cukroktól (glükóz, fruktóz) és a maltodextrintől jelentősen eltérő molekuláris profillal bír.

A „JUMBO” extra hatóanyag mátrixon javítottunk, és emeltük az adagokat! Minden egyes adag JUMBO PROFESSIONAL 6,600 mg-ot tartalmaz a mi levédett „CREA-BOMB” több összetevős kreatin mátrixunkból (6 féle kreatin). A kreatin napi legalább 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.* A fehérjéből származókon túl, extra aminosavakkal, köztük esszenciálisakkal, is kiegészítettük a formulát.

A magnézium és C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez és a normál fehérje-szintézishez. A magnézium hozzájárul a normál fehérjeszintézishez, a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez, az idegrendszer (a neurotranszmisszió és az izomösszehúzódások, ide értve a szívizmot is) normál működéséhez, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és az elektrolit-háztartáshoz, valamint a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához, és szerepet játszik a sejtosztódásban.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál kollagén-képződéshez, és ezen keresztül a porcok, és az erek normál állapotának megőrzéséhez, valamint szerepet játszik a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében is.* Végül, BioPerine-nel is kiegészítettük a terméket, ami egy szabadalmaztatott fekete bors kivonat.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Allergén információ
Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Figyelmeztetés
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A béta-alanin átmeneti bizsergő érzést okozhat a bőrön. A termék módosíthatja egyéb gyógyszerkészítmény felszívódását és hatását! Használat előtt konzultáljon orvosával!

Ízek
Csokoládé, banán, málna

Kiszerelés
1620 g – 10 adag, 3240 g – 20 adag, 6480 g – 40 adag
 • Testsúlytól függően naponta 1 adag (162 g) Jumbo Professional alkalmazandó 400 ml folyadékban (víz, tej, gyümölcslé) feloldva (adagolókanalanként kb. 100 ml folyadék). A megadott mennyiséget ajánlott folyamatosan bejuttatni a szervezetbe (edzés előtt, alatt és után).

Kiszerelés: 1620 g - 10 adag

Tápérték

100 g162 g (1 adag)
Energiatartalom1664 kJ - 396 kcal2696 kJ - 642 kcal
Fehérje32 g52 g
Szénhidrát52,4 g85 g
Cukor14,8 g24 g
Zsír3,7 g6 g
Ebből zsírsav1,2 g2 g
Élelmi rost1,85 g3 g
Koleszterin37 mg60 mg
Nátrium45 mg73 mg
Kálium38,8 mg63 mg
 • „6-Carb” keverék: 52 g (100 g) - 84 g (162 g)
  Zabliszt, Palatinose™ [idôzített felszívódású és nagyon alacsony vércukor/inzulin indexű dizájner szénhidrát], dextróz, maltodextrin, Vitargo® [különleges, szabadalmaztatott magas molekulatömegű szénhidrát: átlagos molekula súly 500,000-700,000], fruktóz.

  „Jumbo-size” keverék: 7400 mg - 12000 mg
 • CREA-BOMB dizájner multi-vektor kreatin mátrix 6 fejlett kreatin formával:
  trikreatin-malát és dikreatin-malát, MicronTec mikronizált kreatin-monohidrát, kreatin-etil-észter (CEE), kreatin-orotát, kreatin-glukonát.
 • G-BOMB multi-vektor glutamin mátrix
  acetilált glutamin analóg (N-acetil-L-glutamin), szabad formájú aminosav változat (L-glutamin), észterifikált molekula változat (glutamin-etil-észter), sabil glutamin dipeptid (Alanil-L-glutamin).
 • JUMBO POWER teljesítményfokozó mátrix
  L-taurin, béta-alanin, G-KICK (Glycine-L-Arginine-Alpha-Ketoisocaproic-Acid), citrullin-malát
 • BCAA XPRESS 100% tisztaságú esszenciális aminosav komplex
  L-leucin, L-izoleucin, L-valin.
 • HEMO-NO multi-vektor bedurranás és erezettség fokozó nitrogén-oxid mátrix
  L-arginine, arginin-alfa-ketoglutarát 1:1, ornitin-alfa-ketoglutarát, glicin L-arginin-alfa ketoizokaproát kálcium

  „Abszorpció-fokozó” keverék: 12,9 mg - 21 mg
  Naringin, BioPerine® (Piperine)
  † Daily Value not established

 • Összetevők: „6-Carb”Mátrix: dextróz, zabliszt, maltodextrin, Palatinose™ (nyújtott hatású, alacsony glikémiás indexű szénhidrát), fruktóz, Vitargo® (keményítőből készült magas molekulatömegű szénhidrát: átlag molekulasúly 500000-700000), „Jumbo-size” anabolikus mátrix: Crea-Bomb kreatin mátrix (tri-kreatin malát, di-kreatin malát, mikronizált kreatin-monohidrát, kreatin etil-észter, kreatin orotát, kreatin glükonát), G-Bomb glutamin mátrix (N-acetil L-glutamin, L-glutamin, glutamin etil-észter, L-alanil L-glutamin), Jumbo power mátrix ( taurin, béta-alanin, glicin L-argini alfa-ketoizokaproát kálcium, citrullin malát), BCAA XPRESS komplex (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), HEMO-NO mátrix (L-arginin, arginin alfa-ketoglutarát (1:1), ornitin alfa-ketoglutarát, glicin L-arginin alfa-ketoizokaproát kálcium), abszorpció-fokozó (naringin, BioPerin®), Egyéb összetevők: ultraszűrt tejsavófehérje koncentrátum, mely tartalmaz laktoglobulint, lactoferrint, laktalbumint és immunoglobulin fehérje frakciókat, „Amino Shuttle 4” (dextróz, L-glutamin), xantán gumi, édesítőszer (aceszulfám-K, szukralóz)
 • Ízek:
 • banán: természetes és mesterséges aromák (banán)
 • csokoládé: kakaópor (10-12%), természetes és mesterséges aromák (csokoládé)
 • málna: természetes és mesterséges aromák (málna), citromsav, színezék (ponceaue*)

 • Ajánljuk az átlagos vagy atlétikus anyagcseréjűeknek, illetve a testépítőknek